U bevindt zich hier: Home » hobby » Hoe websites vertalen met automatische Google vertaler

Hoe websites vertalen met automatische Google vertaler

Geschreven door Elenea

automatische google vertalerHeb je moeite met de tekst van websites uit het buitenland, maak dan gebruik van de automatische Google Vertaler. Schakel de rechtstreekse Google vertaler in bij deze link (onderste regel).
De tekst is geen correct Nederlands, maar met wat fantasie en creativiteit kom je er er een heel eind mee !!!!!!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?