Gerelateerde artikelen

  • Feestverlichting maken met plastic bekertjes Feestverlichting maken met plastic bekertjes
  • Simpel snel haakpatroon kindermutsje Simpel snel haakpatroon kindermutsje
  • Polscorsage maken voor de bruid doe je zo Polscorsage maken voor de bruid doe je zo
  • Bouwplaat langwerpige doos voor cake of taart Bouwplaat langwerpige doos voor cake of taart
  • Verjaardagskroon maken in lievelings kleuren Verjaardagskroon maken in lievelings kleuren
  • Toast feestelijk en voor elke gelegenheid Toast feestelijk en voor elke gelegenheid
hobby

Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken

Al je foto’s ‘eindelijk’ een keer gebruiken! Iedereen loopt er tegen aan. Een computer vol met vakantiefoto’s, stedentrips, dé wereldreis, foto’s van de kinderen, foto’s van de bruiloft, familiereünie of jubileumfeest. Iedere keer wil je er iets mee gaan doen maar het komt er telkens maar niet van.

Dan is een fotomozaïek ofwel foto’s in foto de oplossing!
Je downloadt het gratis fotomozaïek programma van mymoza.com. Je selecteert een foto die je op afstand wilt zien, bijvoorbeeld; een portret, mooi uitzicht of een kunstwerk. Vervolgens selecteer je alle foto’s van je vakanties, bruiloft, geboorte of wereldreis en het programma maakt er binnen enkele minuten een fotomozaïek van.
Als je de fotomozaïek gemaakt hebt die je wilt hebben, dan heb je de fotomozaïek binnen een paar klikken besteld op canvas, poster of deursticker! Binnen een week heb je de fotomozaïek in huis en ben je in een keer klaar. Je hangt het op in de kamer en iedereen kan ervan genieten en napraten over die mooie tijden….

Tip! Gebruik de deursticker aan de binnenkant van de wc-deur! Als je op de wc zit zie je alle foto’s en als de deur openstaat de hoofdfoto!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6tu9rgTkGHY[/youtube]