U bevindt zich hier: Home » hobby » Tuinlantaarn nieuw leven geven

Tuinlantaarn nieuw leven geven

Geschreven door Elenea

Als een tuinlantaarn een tijdje buiten heeft gestaan is deze na verloop van tijd niet mooi meer. Maar je kan hem een tweede leven geven door de tuinlantaarn licht te schuren en te verven in een kleur die jij mooi vindt en dan te pimpen. Met gekleurd sierband, doorschijnend papier (vliegerpapier), kant en kraaltjes maak je van je roestige tuinlantaarn eenvoudig een sfeervol kunstwerk voor in de serre of op een sfeertafel in de (overdekte) tuin.
Je kan de tuinlantaarn ook laten roesten, want dat heeft ook sfeer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com