U bevindt zich hier: Home » actueel » Oranje shirts bedrukken

Oranje shirts bedrukken

Geschreven door Elenea
caps

oranje

poloshirts2

oranje

rompers

oranje

Oranje shirts om op te vallen tijdens een WK of op Koningsdag? Of wil je iemand verrassen? Dat kan zeker met de oranje producten van Bulbby.  Speciaal voor Koningsdag zijn de oranje poloshirts. Er is een stoer model voor de jongens en een getailleerd model voor de meisjes. Maten lopen van 98/104 tot en met 170/176. Helemaal persoonlijk te maken met de speciale Koningsdag logo’s.

Ook aan de hele kleintjes is gedacht. In deze nieuwe oranje rompertjes met bijpassend naamlogo zullen ze tijdens Koningsdag stralen als heuse prinsjes en prinsesjes. En natuurlijk zijn ze daarna nogmaals te gebruiken en worden het fanatieke oranje supporters. Verkrijgbaar in de maten 50/56 tot en met 86/92 voor 11,95 euro.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com