Gerelateerde artikelen

  • Sinterklaas surprise uit groot blok piepschuim Sinterklaas surprise uit groot blok piepschuim
  • Socca chips en socca met uien recept Socca chips en socca met uien recept
  • Tartiflette recept zoals tijdens wintersport Tartiflette recept zoals tijdens wintersport
  • Hotel aan de Cote d’Azur Hotel aan de Cote d’Azur
  • Wintersport in de Franse bergen Wintersport in de Franse bergen
  • Uniek vakantieadres in Frankrijk Uniek vakantieadres in Frankrijk
eropuit

Grootste antiekmarkt van Europa

grootste antiekmarkt van EuropaDe grootste antiekmarkt van Europa is La Braderie de Lille. Een jaarlijks terugkerend fenomeen in het eerste weekend van september. Traditioneel eten de marktgangers frites met mosselen en de schelpen worden op straat gegooid. Dus op de laatste dag liggen er soms wel schelpbergen van een meter hoog. De toegang is gratis en op de zaterdag tot middernacht open.
Boek dus alvast een hotelletje in Lille, Frankrijk. Lille ligt bij de grens tussen Frankrijk en België. Het is de op drie na grootste stad van Frankrijk. De antiekmarkt is in het centrum en loopt van Vieux Lille tot aan Les Moulins.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OSzOU1HPbM8&feature=related[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?