Gerelateerde artikelen

  • Fotowand dierbare herinneringen geeft sfeer Fotowand dierbare herinneringen geeft sfeer
  • Klosjes garen houder voor de hobbykamer Klosjes garen houder voor de hobbykamer
  • Hanging basket zelf maken met rieten mand Hanging basket zelf maken met rieten mand
  • Simpel snel haakpatroon kindermutsje Simpel snel haakpatroon kindermutsje
  • Gluurpop maken en wat is een gluurpop Gluurpop maken en wat is een gluurpop
  • Louvredeur als blikvanger en prikbord Louvredeur als blikvanger en prikbord
hobby

Tuinkleed of feestelijk tafelkleed decoreren

tafelkleed zelf decorerenJe koopt op de markt een stuk wit of naturel linnen. Je kopieert bijvoorbeeld een leuk passend plaatje of tekst uit een tijdschrift of iets wat jij leuk vindt op transferpapier voor textiel en die strijk je op diverse plaatsen op je tafelkleed. 
Laat je inspireren bij Ariadneathome.nl/ideeengids, waar ze een kop en schotel als afbeelding hebben gekozen en om iedere afbeelding met de rijgsteek de contouren hebben geborduurd in een passende kleur met katoenen garen.

TIP: gebruik een foto van de jarige en de geboortedatum of leeftijd, fotografeer een mooie bloem of plant in je tuin …………..

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?