U bevindt zich hier: Home » hobby » Kleding vermaken tot baby- en peuterkleding

Kleding vermaken tot baby- en peuterkleding

Geschreven door Elenea

kleding vermaken recyclen voor baby en peuterHoe kan je jouw baby of peuter op een goedkope manier leuk kleden. Dat kan met hergebruik van kleding en met handige stap voor stap uitleg. Dit alles is te vinden in een praktisch boekje met originele ideeën voor hergebruik van kleding. Zo maak je van een oude spijkerbroek een jeansjurkje voor je dochter en verander je een oude, zachte trui in een babyslaapzak.
Voor bestellen klik je op : Cool Baby

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?