Gerelateerde artikelen

  • Stof afbinden en verven in de magnetron Stof afbinden en verven in de magnetron
  • Patroon rechte broek en harembroek naaien Patroon rechte broek en harembroek naaien
  • Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes
  • Collectie collages Ellen Figee om te inspireren Collectie collages Ellen Figee om te inspireren
  • Vlieger maken met grote plastic draagtas Vlieger maken met grote plastic draagtas
  • Blote vrouw collage ter inspiratie met tips Blote vrouw collage ter inspiratie met tips
hobby

Hoe luizentas zelf maken

Linda heeft zelf twee luizentassen / zakken gemaakt voor haar beide dochtertjes. De maat is 50 bij 70 cm. Je maakt ze van twee verschillende stofjes, leuk kantje ertussen naaien en voeren. Aan de bovenkant rijg je er een koord door en naai je er een lus aan, zodat je de zak/tas kan ophangen. Voor de openingen naai je knoopsgaten. Dan appliceer je er de naam van het kind op, want die maken het dus persoonlijk.
Dankjewel Linda voor deze tip !!!!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?