Gerelateerde artikelen

  • Cappuccino cacao figuren maken met sjabloon Cappuccino cacao figuren maken met sjabloon
  • Recept ijskoffie maken met weinig ingredienten Recept ijskoffie maken met weinig ingredienten
  • Op klein balkon of terras een zitplek maken Op klein balkon of terras een zitplek maken
  • Verzorging olijfboom op stam op terras Verzorging olijfboom op stam op terras
  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Terras en balkon groen in de winter Terras en balkon groen in de winter
eropuit

Dagje uit met kinderen 0 – 6 jaar

dagje uit kinderen 0 tot 6 jaarEen dagje uit met de kinderen van 0 – 6 jaar naar een recreactieboerderij, waar ze kunnen ravotten, spelen, les krijgen in zaaien, groeien, oogsten van o.a. worteltjes, aardbeien, sla ….. Waar ze helpen met het voeren van de kippen, ganzen, geiten, biggetjes, konijnen, paarden, schapen en het kalfje. Als echte gravers en bouwers lekker hun gang gaan in de grote zandbakken met en zonder waterkraan. Zich vermaken op een heus verkeersplein met tractors en fietsjes, op de springkussens terwijl vader en moeder genieten van een kopje koffie op het terras. Met minder goed weer is er ook binnen genoeg te beleven. Ben je enthousiast geworden, surf dan naar hethofvankaatje.nl in Wijchen

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?