U bevindt zich hier: Home » boeken en tijdschriften » Tips voor wandelen en lunchen

Tips voor wandelen en lunchen

Geschreven door Elenea

Ben je voor een dagje weg op zoek naar een leuk dorp of gezellige stad bij jou in de buurt, bij je vakantieadres of wil je eerst een stukje met de auto of de trein. Dan is dit boekje iets voor jou. Met 52 wandelingen in Nederland, België en Duitsland en daarbij verhalen, gebeurtenissen en fenomenen die het karakter van de 52 dorpen en steden grotendeels bepalen. Zoals een wandeling door de Haarlemmerhout en in Antwerpen, de vee- en paardenmarkten van Zuidlaren en Schagen, in Dokkum en Muiderberg …… Bij elke wandeling staan de leukste musea, winkels en adressen voor een kop koffie of lekkere lunch vermeld.
Bestellen? Klik op Wandelen & lunchen in de mooiste dorpen en steden

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com