U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Hobbyfestivals in Nederland

Hobbyfestivals in Nederland

Geschreven door Elenea

hobby festivalHobbyfestivals worden regelmatig ergens in Nederland georganiseerd met marktkramen gevuld met alles op het gebied van diverse hobby’s.

Hobbyfestivals en hobby’s

  • het zelfmaken van 3D-(wens)kaarten
  • kralen, lint, kant, miniaturen, stofjes, ponsen, knopen en pailletten en het materiaal voor de sieraden- en scrapbook-hobby
  • Poppen en beren, om te verzamelen (antiek) of om zelf te maken – alle materialen om een beer of pop te maken, van berenstof tot neusgaren en van klei tot pruik, kunt u vinden op de beurs
  • Bij de grote boeken/tijdschriften stand kunt u terecht voor de lectuur over deze prachtige hobby’s
  • De poppen- en de berendokter houdt de gehele dag “spreekuur”, kleine reparaties verricht ze ter plekke, de grote reparaties neemt ze mee naar huis. Uiteraard zijn antieke poppen ook vertegenwoordigd, nostalgie ten top!
  • Voor de poppenhuis- en miniatuurliefhebbers is het smullen geblazen. Voor de poppenhuishobby is ook het een en ander aanwezig, van de poppenhuizen zelf tot de verlichting en fournituren op schaal 1:12 of 1:24.

Een bezoekje meer dan waard! Voor het totale programma kijk je op de website: www.hobbyfestival.nl en daar kun je ook een kortingsbon downloaden.

hobby festival groningen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com