U bevindt zich hier: Home » attracties » Walking Display is Artis op de Dam

Walking Display is Artis op de Dam

Geschreven door Elenea

Een primeur: de eerste walking display van Nederland in de etalage van de Bijenkorf op de Dam in Amsterdam. Iedereen die vanaf vandaag langs de Amsterdamse vestiging van de Bijenkorf loopt, wacht een unieke ervaring. Natura Artis Magistra siert met de eerste Walking Display van Nederland de hoeketalage van het Amsterdamse warenhuis.
Door langs de etalage te lopen gaan de stilstaande beelden van vijf verschillende dieren die in Artis te bewonderen zijn “bewegen”, ze komen tot leven en gaan in elkaar over. De 3,5 meter lange display staat in het teken van het Internationale jaar van de Biodiversiteit en is een initiatief van fotografe Kyra Martens en Artis.

Biodiversiteit is de verscheidenheid binnen soorten, tussen soorten en in ecosystemen. Door toedoen van de mens worden ecosystemen verstoord en sterven soorten duizenden malen sneller uit.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Py3uiTv27ZI&feature=related[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com