U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Kinderfilms voor onderweg naar vakantieadres

Kinderfilms voor onderweg naar vakantieadres

Geschreven door Elenea

De meest succesvolle oplossing om kinderen vanaf 6 jaar onderweg naar het vakantieadres rustig te houden op de achterbank is films kijken. Maar welke, want de sprookjes van Walt Disney, die kennen ze nou wel….. Hieronder enkele goede ideeën en tips

  1. IEP, een ontroerend fantasy-drama. Viegeltje lijkt op een meisje maar heeft vleugels in plaats van armen. Vogelkijker Warre vindt haar onder een struik en neemt haar mee naar huis. Samen met zijn vrouw Tine besluiten ze haar te houden en op te voeden als een gewoon meisje. Maar Viegeltje is geen gewoon meisje en ze vliegt weg. Samen met de andere vogels vliegt ze naar het zuiden: het begin van een lange, avontuurlijke reis.
  2. ALL STARS-Seizoen 1. Een groep vrienden vormt een voetbalelftal, dat al sinds hun vroege jeugd elke zondag op het voetbalveld staat. Ondanks het plezier dat ze bleven op de grasmat, worden de onderlinge verschillen steeds groter. Het leven buiten het veld gaat een steeds belangrijker rol spelen.
  3. DE INDIAAN vertelt het verhaal van de achtjarige Koos die graag op zijn imposante, oer-Hollandse vader wil lijken. Eenvoudig is dat echter niet, aangezien hij is geadopteerd uit Peru en dus klein en donker is. Dan ziet hij voor de supermarkt een Peruaanse jongen die vreemde muziek staat te maken. Zo komt hij erachter dat ook hij van oorsprong een indiaan is. Vanaf dat moment doet hij er alles aan om, ondanks zijn Hollandse ouders, een waarachtige indiaan te zijn.
  4. UP.  Een hilarisch opbeurend avontuur waarin alles mogelijk is. Carl Fredricksen is een gepensioneerde ballonnenverkoper, maar ook een schavuit en dromer, die klaar is om zijn laatste kans op avontuur hoog in de wolken te grijpen. Carl maakt duizenden ballonnen aan zijn huis vast en stijgt op om af te reizen naar de verloren dromen van zijn jeugd. Wat Carl niet weet, is dat Russell, een 8-jarige padvinder die nooit verder is geweest dan zijn achtertuin, op het verkeerde moment op de verkeerde plek is, namelijk op Carl’s veranda!
  5. PLANET 51. De bewoners van Planeet 51 leven in angst voor een buitenaardse invasie. Terecht, zo blijkt, want op een mooie dag parkeert astronaut Charles ‘Chuck’ Baker zijn ruimtetuig op hun idyllische planeet. Fier als een gieter plant Chuck zijn vlag. De paranoïde bewoners van Planeet 51 zijn echter minder opgetogen. Ze leggen beslag op zijn ruimteschip en maken met man en macht jacht op Chuck. Gelukkig krijgt hij hulp uit onverwachte hoek… Een buitenaards avontuur met galactische humor voor het hele gezin!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com