U bevindt zich hier: Home » hobby » Gratis online cursus boetseren

Gratis online cursus boetseren

Geschreven door Elenea

Dat is geweldig. Thuis oefenen met boetseren. Wel even ervoor zorgen dat je ongestoord en rustig kan werken en je kan concentreren.  Met deze GRATIS online aanwijzingen leer je een stilleven, gevelsteen, huisdier, naar model, van een foto, een reliëf, een portret of een tuinbeeld boetseren.
De benodigdheden zijn : Een broodje klei van tien kilo, enkele uren eenzame opsluiting, 3 ons van je favoriete muziek, ½ liter koffie of thee naar keuze en een snufje inspiratie.
Surf naar thuisboetseren en ga lekker aan de slag !!!!!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?