U bevindt zich hier: Home » hobby » Zelfmaakpakket bij Hip Handwerk

Zelfmaakpakket bij Hip Handwerk

Geschreven door Elenea

Ben je op zoek naar een origineel zelfmaakpakketten voor kinderkleding,  knuffels, tafelkleden e.a.  Bij hiphandwerk.nl vind je patronen met handwerkstoffen van mooie kwaliteit en in frisse kleuren. Deze stoffen, die speciaal zijn geïmporteerd, zijn te koop per lap, per meter of in combinatie met een patroon.
Naast patronen en stoffen kun je bij Hip Handwerk terecht voor diverse hobbymaterialen, zoals vogelhuisjes, mdf-lijstjes, ………

Bijvoorbeeld: Voor het bestellen van het pakket van een lekker gekleurde Matroushka sjaal met bijpassend tasje ga je snel naar de website hiphandwerk.nl Het pakket is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: roze en bruin en in het pakket zit alles wat je nodig hebt om de sjaal en de tas te maken :

  • benodigde stof en fournituren (bolletjesband, zigzaglint, kraaltjes, roosjes en pailletten + volumevlies)
  • werkbeschrijving

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?