Gerelateerde artikelen

  • Rozen van papier en papieren rozen maken Rozen van papier en papieren rozen maken
  • Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen
  • Uittips ideeën in 2016 Uittips ideeën in 2016
  • Hotel aan de Cote d’Azur Hotel aan de Cote d’Azur
  • Winter beleven in Openluchtmuseum Arnhem Winter beleven in Openluchtmuseum Arnhem
  • Haakpatronen kerstversiering Haakpatronen kerstversiering
eropuit

Ierse danssensatie Flames of the Dance

Zo’n 20 professionele dansers live op het podium in het ExpoTheater van CineMec in Ede. Deze wereldbekende Ierse dansshow is live op het podium van CineMec in Ede te zien. De show is een mix van snelle Ierse tapdance, Amerikaanse tap van Broadway, briljante jazz- en streetdance, breakdance, moderne dans en live percussie.
Op zaterdagavond 25 september 2010 om 20.00 uur treedt eenmalig de Ierse dansgroep Flames of the dance op.

Voor wie graag kijkt naar professionele dansers van allerlei soorten dansstijlen is de Dance Tour 2010 van Flames of the Dance een aanrader. Het is allang niet meer alleen riverdance dat wordt gebracht tijdens de voorstelling ‘Flames of the Dance‘. De eerste keer dat televisiekijkend Nederland deze Ierse tapdance leerde kennen was in 1994 tijdens het Eurosongfestival. Als je het één keer hebt gezien, vergeet je nooit meer de razendsnelle bewegingen van de benen, waarbij het lijf en de armen onbeweeglijk blijven op de traditionele Ierse muziek. Er worden nu verschillende stijlen van dansen op afwisselende manier gebracht met mooie belichting, toepasselijke muziek en humoristische acts, zodat de dansvoorstelling geen moment verveelt.

Wereldkampioenen dansen
In deze voorstelling treden professionele dansers op zoals: 7-voudig wereldkampioene Ierse tap Michelle Lawrence, wereldkampioen in diverse dansstijlen Ronan Sherlock, maar ook de Amerikaanse tap wonders Sven Göttlicher, snelste tapper aller tijden en entertainer Bryan Berry. Deze laatste vertoont de meest adembenemende hoogstandjes. Maar deze groep brengt niet alleen ‘riverdance‘. Er is ook een groep dansers die vlotte streetdance brengt en breakdance kampioen Khaled Chaabi maakt de show compleet. Deze bijzondere combinatie van verschillende dansers vormt samen een fantastische dansrevue. Aangevuld met ballet, tango, moderne dans en showelementen, vormen alle onderdelen samen een dynamisch en wervelend spektakel.
Voor meer informatie: cinemec.nl , en   flamesofthedance.com

Algemene informatie:
Locatie: ExpoTheater CineMec in Ede
Aanvang: 20.00 uur
Prijs: € 30,- (CJP/Studentenkaart € 25,-)
 
 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?