Gerelateerde artikelen

  • Lammetjes knutselen en maken als decoratie Lammetjes knutselen en maken als decoratie
  • Lintje of decoratie speld zelf maken Lintje of decoratie speld zelf maken
  • Muur decoreren met gratis klok sjabloon Muur decoreren met gratis klok sjabloon
  • Inspiratie muur achter je bureau tips Inspiratie muur achter je bureau tips
  • Cirkels tekenen en kleuren in acrylverf Cirkels tekenen en kleuren in acrylverf
  • Hoe muur kinderkamer decoreren Hoe muur kinderkamer decoreren
hobby

Hobby schilderen en passie

Mathilde Pelder heeft als hobby altijd getekend en geschilderd. Het is leuk om te lezen hoe zij geleerd heeft om te tekenen zonder het gevoel te hebben dat je wat moet maken om boven de bank te hangen. Na het beschilderen van een muur, om op een goedkope manier vlekken weg te werken, ontstond een heel originele decoratie. Daarna is zij van start gegaan met raamschilderingen. Het muurschilderen is zij blijven doen. Inmiddels schildert ze bij mensen thuis, in verpleeghuizen en bij een zwembad.
Bekijk haar site goed  en doe inspiratie op of laat een muur beschilderen door Mathilde Pelder met jouw fantasie. Haar motto is met eenvoudige middelen iets nieuws maken van iets bestaands. Het is vaak eenvoudig uit te voeren en het hoeft niet veel geld te kosten. En als het af is: dan heb je iets heel persoonlijks in je kinderkamer, huis, tuin, school of werkruimte.