U bevindt zich hier: Home » eropuit » Uniek vliegeren tijdens vliegerfestival in Scheveningen

Uniek vliegeren tijdens vliegerfestival in Scheveningen

Geschreven door Elenea

Ieder jaar vindt het vliegerfestival plaats in Scheveningen. Dit is het grootste vliegerevenement van Nederland en ieder jaar zijn  de verwachtingen gericht op een strakblauwe lucht en een passend windje. Er zullen vliegers zijn in alle soorten en maten en met verschillende thema’s. Meer dan 200 vliegeraars uit verschillende landen zullen op het strand hun vliegers opzetten. Kortom een festival om de meest bijzondere vliegers van uit alle hoeken van de wereld in actie te zien.
Tijdens een weekend rond eind september vindt het Mascotte Vlieger Festival Scheveningen plaats.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com