Gerelateerde artikelen

  • Pareo als rok en top met werkbeschrijving Pareo als rok en top met werkbeschrijving
  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
  • Sint Maarten met lampionnen op 11 november Sint Maarten met lampionnen op 11 november
  • Hoe kralengordijn of schelpengordijn zelf maken Hoe kralengordijn of schelpengordijn zelf maken
  • Schelpenketting geeft strandgevoel thuis Schelpenketting geeft strandgevoel thuis
  • Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen
eropuit

Uniek vliegeren tijdens vliegerfestival in Scheveningen

Ieder jaar vindt het vliegerfestival plaats in Scheveningen. Dit is het grootste vliegerevenement van Nederland en ieder jaar zijn  de verwachtingen gericht op een strakblauwe lucht en een passend windje. Er zullen vliegers zijn in alle soorten en maten en met verschillende thema’s. Meer dan 200 vliegeraars uit verschillende landen zullen op het strand hun vliegers opzetten. Kortom een festival om de meest bijzondere vliegers van uit alle hoeken van de wereld in actie te zien.
Tijdens een weekend rond eind september vindt het Mascotte Vlieger Festival Scheveningen plaats.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?