Gerelateerde artikelen

  • Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes
  • Wijnetiket ontwerpen en goede wijn bestellen Wijnetiket ontwerpen en goede wijn bestellen
  • Klosjes garen houder voor de hobbykamer Klosjes garen houder voor de hobbykamer
  • Gluurpop maken en wat is een gluurpop Gluurpop maken en wat is een gluurpop
  • Poezieplaatjes op de muur is origineel Poezieplaatjes op de muur is origineel
  • Trekpop knutselen van een sterke man Trekpop knutselen van een sterke man
hobby

Een eigen poppenhuis bouwen

Wil je zelf een poppenhuis gaan bouwen dan is het goed om vooraf in grote lijnen je bedoeling vorm te geven. Gaan er kinderen mee spelen of is het alleen voor de show? Hoe en met welke stijl wil ik het poppenhuis gaan inrichten. Wil ik wel of niet het poppenhuis mijn eigen kleuren geven. Neem ik een bouwpakket of alleen de werktekening.
Er zijn vele bouwpakketten, bouwtekeningen of werktekeningen in de handel om zelf een poppenhuis (kijkkast) te bouwen. Let op de ruimte in het poppenhuis als het de bedoeling is dat kinderen er mee gaan spelen. Te klein is op den duur een drama, zonde van al je werk. Is het poppenhuis alleen voor de show, dan is dat een geheel ander uitgangspunt. 
Het kan zijn een speelpoppenhuis, een boerderij, een meesterwerk of alleen een kijkkamer, een pakhuis, een poppenhuiswinkeltje, een parkeergarage klik en maak je keuze.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?