Gerelateerde artikelen

  • Handtas versieren met bungelend versiersel Handtas versieren met bungelend versiersel
  • Oude ketting nieuw leven geven met deze tip Oude ketting nieuw leven geven met deze tip
  • Armband maken met tomatenpuree blikje Armband maken met tomatenpuree blikje
  • Origineel sieraad zijn de vergulde nietjes Origineel sieraad zijn de vergulde nietjes
  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
  • Lange ketting kettelen met kralen en een hanger Lange ketting kettelen met kralen en een hanger
eropuit

Internationale mineralenbeurs in Rijswijk

Regelmatig kun je terecht bij Evenementenhal Rijswijk voor een (internationale) mineralenbeurs. Weet je wel, die natuurstenen die vaak in sieraden verwerkt worden. Aan sommige stenen wordt zelfs geneeskrachtige werking toegekend. Het schijnt één van de beste mineralenbeurzen in Nederland te zijn, volgens kenners.
Vroeger was mijn opa vaak bezig met dit soort stenen. Hij had dan ook een flinke verzameling en kon uren bezig zijnmet het slijpen en polijsten van de prachtigste stenen. Ik kan me goed herinneren dat iedereen met lichte kwaaltjes als stress en hoofdpijn van opa de juiste steen meekreeg voor aan een ketting. Ik geloof wel in de kracht van deze stenen.