Gerelateerde artikelen

  • Waszak met naam op kinderkamer is handig Waszak met naam op kinderkamer is handig
  • Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen
  • Laarsjes beschilderen met kinderen Laarsjes beschilderen met kinderen
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Bewaardoos maken met schoenendoos Bewaardoos maken met schoenendoos
  • Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken
eropuit

Stuntman voor een dag, spannend en niet gevaarlijk

Waaghalzen opgelet: “EndorfinE maakt je voor 1 dag stuntman of stuntvrouw (een halve dag kan natuurlijk ook). Ervaren stuntmensen (zij zijn zelf echt werkzaam als stuntman/vrouw bij televisie- en filmproducties) begeleiden je en maken je wegwijs in de bijzondere wereld van stunts en special effects. Leer bijvoorbeeld een filmgevecht, een sprong uit een brandend raam, special effects make-up, wordt geschept door een auto of leer 1 van de andere spectaculaire actiescènes…
Ons programma is zeer geschikt als teambuildings programma, personeelsevenement of als relatiemarketing instrument. Wij stellen graag in overleg met jou een passend programma samen waar men nog lang over zal napraten. Vele bedrijven gingen je de afgelopen jaren voor en genoten van een zeer onderhoudende dag waarbij de deelnemers op een bijzondere en persoonlijke manier met elkaar omgingen. Ons programma is goed te doen voor jong en oud (de oudste deelnemer tot op heden was 64 jaar en geloof ons, hij deed vol enthousiasme mee!), voor mannen en vrouwen.”

Deze info komt van EndorfinE.nl, je moet echt ff kijken wat EndorfinE nog meer te bieden heeft!!
Zet je geluid aan en bekijk de video !!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0B7DJXLqN8U[/youtube]