Gerelateerde artikelen

  • Patroon rugzak haken en voeren met stof Patroon rugzak haken en voeren met stof
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Pannenlap jurkje gratis haakpatroon Pannenlap jurkje gratis haakpatroon
  • Haakpatroon kleine sneeuwpop haken Haakpatroon kleine sneeuwpop haken
  • Haakpatroon van vlinder en insecten Haakpatroon van vlinder en insecten
  • Haakpatroon wollen of katoenen sprei Haakpatroon wollen of katoenen sprei
hobby

Haakpatroon pannenlap jurk haken

Haakpatroon pannenlap jurk hakenHaakpatroon pannenlap jurk haken. Marianne vroeg mij of ik een haakpatroon van deze jurk pannelap in mijn bezit heb. Zij heeft de foto via internet gevonden en is er zelf helemaal weg van. Helaas was er geen  patroon/uitleg bij.

Het jurkje is een oud patroon. Mijn oma was handwerklerares. Zij haakte deze pannenlap jurkjes op hoge leeftijd uit haar hoofd dus zonder patroon. Handwerken is een vaardigheid die je nooit verleerd en ook op latere leeftijd veel vreugde en afleiding kan geven.

Haakpatroon pannenlap jurk haken

Ik ben op zoek gegaan naar een haakpatroon, en ja hoor, ik heb diverse gelijkende haakpatronen gevonden, klik op