Gerelateerde artikelen

  • Patroon rechte broek en harembroek naaien Patroon rechte broek en harembroek naaien
  • Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes
  • Blote vrouw collage ter inspiratie met tips Blote vrouw collage ter inspiratie met tips
  • Twee taarten bakken met slimme taartvorm Twee taarten bakken met slimme taartvorm
  • Papierklei keramiek zelf maken met snelle truc Papierklei keramiek zelf maken met snelle truc
  • Knuffel of bal maken van keuken vaatdoekjes Knuffel of bal maken van keuken vaatdoekjes
hobby

Kleurrijke én verantwoorde kindertraktaties

traktaties voor kinderenTine Harleman maakt vrolijke traktaties voor de kaasproducten van de lachende koe “La Vache qui rit”. Iedere kinderverjaardag is het weer een uitdaging om met een leuke traktatie voor de dag te komen. Het liefste één die origineel is, niet al te veel tijd kost en ook nog eens verantwoord is.
La Vache qui rit
, het grootste familiemerk in smeerkaas en kaassnacks, helpt ouders graag een handje!

Daarom kreeg Tine Harleman, auteur van diverse knutsel- en traktatieboeken, de opdracht om voor de producten van La Vache qui rit kleurrijke en originele traktaties te ontwikkelen. Het resultaat is een bonte verzameling dieren en figuren gemaakt van papier en karton als vrolijk omhulsel voor de Cheez Dippers, Puntjes, Apéricube en Smeerkaas. Er zijn traktaties in verschillende moeilijkheidsgraden, voor jongens en voor meisjes.
Alle kleurrijke én verantwoorde traktaties met duidelijke werkbeschrijvingen, patronen en tips vind je op lvqr.nl/traktatie

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?