U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Sinterklaas tot suikerfeest

Sinterklaas tot suikerfeest

Geschreven door ellenhobby

Het boekje ‘Feestvieren kun je overal’ biedt genoeg inspiratie om van elke dag een feestdag te maken. Het boekje vertelt alles over de achtergronden van feesten uit verschillende culturen en geeft informatie over rituelen, tips en recepten voor lekkere hapjes.

Een voorbeeld is het Holifeest, een vrolijk Indiaas lentefeest.

Klik hier voor het online bestellen van het boekje ‘Feestvieren kun je overal’ met spelletjes uit de hele wereld!

Gerelateerde artikelen

4 reacties

anita december 15, 2005 - 6:07 pm

heey…

ik ben een moslime meisje…

ik ben 11 jaar…

dus als je vragen hebt over Islam…vraag het maar aan mij!!!

e-mail:
shomali5@Hotmail.com

Reageer
Nieky Zijp september 5, 2007 - 9:52 am

Hoi allemaal.
Ik ben Nieky Zijp en ik organiseer voor mijn stage het suikerfeest. Ik loop namelijk stage bij Vluchtelingen werk. Heeft iemand misschien goede en leuke ideeen, ik wil er namelijk geen formeel gebeuren van maken, maar ik wil er een dag van maken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en plezier kunnen maken met elkaar.
Ik hoop dat er mensen zijn die goede en leuke tips hebben. Alvast ontzettend bedankt.

Reageer
Nilay september 18, 2007 - 9:08 am

Heee Nieky, kom ik je hier ook eens tegen!! ik heb rondgekeken op internet maar kom nergens anders op dan gewoon lekker veel zoete dingen eten en over de Ramadan praten. Ik denk dat jij zelf ook met veel vragen zit over de Ramadan of Suikerfeest. Die kun je dan wel inbrengen. Verder knutselen met Henna??

Reageer
Elenea september 18, 2007 - 12:34 pm

@Nieky. Kijk voor knutselen met Ramadan in mijn weblog onder de categorie Ramadan en suikerfeest

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com