Gerelateerde artikelen

  • Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes
  • Papierklei keramiek zelf maken met snelle truc Papierklei keramiek zelf maken met snelle truc
  • Gluurpop maken en wat is een gluurpop Gluurpop maken en wat is een gluurpop
  • Draagtas maken met oude kranten en versieren Draagtas maken met oude kranten en versieren
  • Wereldbol globe van papier maken Wereldbol globe van papier maken
  • Bouwplaat langwerpige doos voor cake of taart Bouwplaat langwerpige doos voor cake of taart
hobby

Eenvoudig zelf design speelgoed maken

Wat is er leuker dan op een eenvoudige manier speelgoed te kunnen maken. Zeker als dat kan met gebruik van dingen die meestal thuis te vinden zijn, zoals de kartonnen dozen van pizza’s, babymelk, enz. En het meest belangrijk! Geen geknutsel en gefrutsel van maken, maar goed design! Uiteindelijk gaat het daarover bij Watermelon Cat! Zo, af en toe laten zij zich door grote ontwerpers inspireren om mooie dingen te kunnen maken!

Watermelon Cat is begonnen !!!!
Met het verzamelen van de dozen van supermarkt producten is  een design poppenhuis gemaakt. Het is heel eenvoudig op te bouwen en je zult samen met je kind leuke momenten doorbrengen en helemaal gratis! Niet te geloven, toch? )
De basis van het huis is -in dit geval- een kartonnen doos van babymelk (AH, Kruidvat, Friso, Ethos…maakt niet uit welke!). Maar je zou ook een ander type kunnen gebruiken. De belangrijkste zijn de proporties: het zou geen dunne pizza doos moeten zijn, maar één met een goede “body”. Het moet kunnen staan!
En nu wordt het spannend, lees de werkbeschrijving verder bij watermeloncat.wordpress.com/made-in-thuis

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?