U bevindt zich hier: Home » body en soul » Goede voornemens en dan …..

Goede voornemens en dan …..

Geschreven door Elenea

Als het nieuwe jaar start heb jij vast ook goede voornemens? Deel ze gewoon ff met ons 🙂  Ikzelf zeg ieder jaar weer dat ik meer ga sporten, gezonder ga eten, blablabla…  Meestal gaat de maand januari best goed 😉 Maar daarna ben ik ineens minder gemotiveerd. En toch heb ik ieder jaar weer hetzelfde voornemen: ik moet gezonder gaan leven. Dus ja, iets meer bewegen, en zeker gezonder eten…

Abonnement op een sportschool geprobeerd. Dat wordt het dus niet meer voor mij. Ik kan er niks aan doen, het past niet bij me. Ik wil gaan hardlopen, dat kan ik helemáál niet. Daarom lijkt het me des te stoerder als het uiteindelijk wel lukt. Ook goed voor mijn conditie en overtollige rolletjes 😉

En voor iedereen die wel naar een sportschool wil, kijk gewoon ff op de verzamelpagina’s voor fitness-centra :

Veel succes allemaal met de goede voornemens!!!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com