Gerelateerde artikelen

  • Huisaltaar of herinneringstafel in huis is een trend Huisaltaar of herinneringstafel in huis is een trend
  • Rozen van papier en papieren rozen maken Rozen van papier en papieren rozen maken
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Hoefijzer voor bruiloft of als Sinterklaas surprise Hoefijzer voor bruiloft of als Sinterklaas surprise
  • Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen
  • Uittips ideeën in 2016 Uittips ideeën in 2016
eropuit

Goede voornemens en dan …..

Als het nieuwe jaar start heb jij vast ook goede voornemens? Deel ze gewoon ff met ons 🙂  Ikzelf zeg ieder jaar weer dat ik meer ga sporten, gezonder ga eten, blablabla…  Meestal gaat de maand januari best goed 😉 Maar daarna ben ik ineens minder gemotiveerd. En toch heb ik ieder jaar weer hetzelfde voornemen: ik moet gezonder gaan leven. Dus ja, iets meer bewegen, en zeker gezonder eten…

Abonnement op een sportschool geprobeerd. Dat wordt het dus niet meer voor mij. Ik kan er niks aan doen, het past niet bij me. Ik wil gaan hardlopen, dat kan ik helemáál niet. Daarom lijkt het me des te stoerder als het uiteindelijk wel lukt. Ook goed voor mijn conditie en overtollige rolletjes 😉

En voor iedereen die wel naar een sportschool wil, kijk gewoon ff op de verzamelpagina’s voor fitness-centra :

Veel succes allemaal met de goede voornemens!!!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?