Gerelateerde artikelen

  • Prikbord of prikwand van kurk linoleum tips Prikbord of prikwand van kurk linoleum tips
  • Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby
  • Gratis borduurpatronen en borduren maar Gratis borduurpatronen en borduren maar
  • Wereldbol globe van papier maken Wereldbol globe van papier maken
  • Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas
  • Unieke collages van creatieve vormgeefster Unieke collages van creatieve vormgeefster
hobby

Hoe schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise

Laat je inspireren door de makers van het boek Custom Kicks: Pimp je eigen schoenen. Zij geven tips en adviezen om het customizen van je eigen schoenen gemakkelijker te maken. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je jouw saaie schoenen kan omturnen tot hippe creaties of kunstwerken! Het boek adviseert je over welke materialen je moet aanschaffen. Een goede tip voor schoenen van leer is: verwijder met wat aceton of nagellak remover de coating – de buitenste waslaag –  en ga met een fijn schuurpapier over het oppervlak, zodat de verf beter kan hechten. Dan heb je het langst plezier van jouw kunstwerk.
Klik op IDEE 2 van hobbyboutique.nl

Bekijk de onderstaande video: Hoe schoenen pimpen

TIP: Wil je je oude linnen schoenen als decoratie of als sinterklaas surprise pimpen, dan kan je ze verven met textielverf. Goed laten drogen. Plak er met servetlijm (decoupagelijm) motieven op die je geknipt of gescheurd hebt uit servetten. Wederom goed laten drogen. Doe er nog een laklaag over.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n5rWkJYtKb0[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cNWp0t-7_S4[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?