Gerelateerde artikelen

  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Carnavalkleding als draagbare kunst Carnavalkleding als draagbare kunst
  • Moderne weefkunst tentoonstelling Moderne weefkunst tentoonstelling
  • Brasserie en bioscoop goede combi Brasserie en bioscoop goede combi
  • Hoeden kijken in museum Hoeden kijken in museum
  • Zakdoekkunst in Museum de Kantfabriek Zakdoekkunst in Museum de Kantfabriek
eropuit

Reis door het origineel menselijk lichaam

Maak een fascinerende reis door het menselijk lichaam tijdens de tentoonstelling BODY WORLDS & The Cycle of Life, vanaf 23 september 2010 in Las Palmas Rotterdam.
O.a. twintig geplastineerde menselijke lichamen en diverse organen, bieden een nieuw perspectief op het menselijk lichaam. Je ontdekt hoe jouw lichaam er van binnen uit ziet en je zult je verwonderen over het samenspel van de verschillende lichaamsfuncties.
De tentoongestelde lichamen en organen zijn geplastineerd. Deze methode werd in 1977 door dokter, wetenschapper en anatoom Gunther von Hagens uitgevonden. De tentoonstelling draagt dan ook met recht de ondertitel “het origineel”. Door plastinatie is het mogelijk de binnenkant van het menselijk lichaam op een unieke manier te bekijken.
Maak ook een fascinerende reis door het menselijk lichaam en bestel nu uw tickets via www.seetickets.nl

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?