Gerelateerde artikelen

  • Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen
  • Melodietjes zijn elementen voor een muziekdoosje Melodietjes zijn elementen voor een muziekdoosje
  • Lammetjes knutselen en maken als decoratie Lammetjes knutselen en maken als decoratie
  • Toast feestelijk en voor elke gelegenheid Toast feestelijk en voor elke gelegenheid
  • Servies beschilderen met sjabloon Servies beschilderen met sjabloon
  • Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen
eropuit

Druk in de keuken en de kids ……..

Als het regent tijdens de kerstdagen of de kerstwandeling is net achter de rug en als mama druk is in de keuken en geen tijd heeft om te knutselen met de kinderen, dan ligt ruzie op de loer. Dan ben je blij dat je nog net op tijd die kerst-dvd’s gekocht hebt of kado gekregen hebt.

Nightmare Before Christmas.
Deze bijzondere kerstfantasie neem te je mee op een enorm avontuur met de onberekenbare Pompoenkoning, Jack Skellington en lappenpop Sally. Jack ontdekt op een dag Kerststad, waar de lichten fonkelen. Jack wordt erdoor betoverd en na enige strubbelingen, krijgt het verhaal een andere wending en wordt het lachen. Het hele gezin kan genieten van deze unieke film met pakkende muziek.

Santa Buddies
Disney’s onweerstaanbare pratende puppies komen terug in een hartverwarmend kerstavontuur! Maak een fantastische reis naar de magische wereld van de Noordpool met je geliefde Buddies! Geniet samen met je familie van het kerstgevoel.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OR4NDVg18sA[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?