U bevindt zich hier: Home » hobby » Prikpen is voor alle leeftijden: prikken en borduren

Prikpen is voor alle leeftijden: prikken en borduren

Geschreven door Elenea

Creatief aan de slag met de prikpen. Dat is voor alle leeftijden en gezellig om samen met de kinderen te doen. Eenmaal geprikt, dan kan je de kaarten borduren met garen. Op het internet kan je allerlei patronen en prikplaten printen op stevig papier en direct aan de slag gaan. Ik heb enkele voorbeelden voor jullie bij elkaar gezocht.

Print de voorbeelden en neem ze over op stevig papier.

TIP: je kan de patronen ook gebruiken voor draadfiguren met spijkers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?