U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Kerstlichtje maken met de kinderen

Kerstlichtje maken met de kinderen

Geschreven door Elenea

Dat is toch echt lekker huiselijk. Op een winterse dag gezellig met de kids kerstlichtjes knutselen.  Met behangerslijm, een glazen (jam)potje, kerstservetten, vernis en een waxinelichtje, meer heb je niet nodig.
Daarna kan je genieten van het kerstsfeertje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?