Gerelateerde artikelen

  • Stof afbinden en verven in de magnetron Stof afbinden en verven in de magnetron
  • Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby
  • Servet motief plakken op stof met speciale lijm Servet motief plakken op stof met speciale lijm
  • Borduur patroon overnemen op stof Borduur patroon overnemen op stof
  • Kussen borduren en kleurrijk afwerken Kussen borduren en kleurrijk afwerken
  • Louvredeur als blikvanger en prikbord Louvredeur als blikvanger en prikbord
hobby

Kerstboom in blik is duurzaam alternatief

Voor dit jaar een beetje aan de late kant, maar onthou het voor het volgende jaar, een kerstboom-in-blik. Je maakt het blikje open, je geeft het iedere dag water en binnen enkele weken heb je een zelfgekweekte mini kerstboompje.
In het blik zit een sparrenzaadje, welke na enkele dagen water tot leven komt. Het kerstboompje kan tot 20 centimeter groot worden. In het blikje zitten alle benodigde stoffen die het zaad van de kerstboom nodig heeft om te groeien. Volgens de leverancier kan het boompje 20 cm groot worden…..
Heb je een tuin en weet je er mee om te gaan, dan kan je het kerstboompje in de tuin planten en het volgend jaar weer gebruiken.
Duurzamer kan bijna niet !

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?