U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Gratis kruissteekpatronen trouwerij en bruiloft

Gratis kruissteekpatronen trouwerij en bruiloft

Geschreven door Elenea

Ruim voor het huwelijk kan je een van deze telpatronen borduren voor het bruidspaar. Een klassiek persoonlijk cadeau, waar je op jouw eigen manier een creatief modern tintje aan kunt geven. Maak je keuze uit onderstaande gratis patronen:

BRON afbeelding:
www.past-impressions.co.uk

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Monique mars april 1, 2019 - 11:30 am

Heb belangstelling voor het kruisstekpatroon van het bruidspaar

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?