U bevindt zich hier: Home » eropuit » Fietstocht is geheimzinnige fietsspeurtocht

Fietstocht is geheimzinnige fietsspeurtocht

Geschreven door Elenea

Meld je aan voor een fietsspeurtocht in De Lutte waarbij je met behulp van GPS, audio, video, internet en bewijsmateriaal een duister mysterie moet oplossen. Bij het Geheim van Hades  lopen werkelijkheid en spelwereld door elkaar. Op de site geheimvanhades.nl kun je thuis al met foto’s, video en geluidsopnames beginnen met het onderzoek…. maar om het geheim echt te ontrafelen moet je het dorpje en de bossen rond De Lutte verkennen. Lekker spannend dus.
Voor info en aanmelden surf je naar geheimvanhades.nl
Maximaal vier personen per spel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com