Gerelateerde artikelen

  • Nieuwjaarsvuur op strand Scheveningen Nieuwjaarsvuur op strand Scheveningen
  • Maandplanner voor het hele gezin Maandplanner voor het hele gezin
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Winterpret voor hele gezin zijn plezierpistes Winterpret voor hele gezin zijn plezierpistes
  • Attracties en zwemmen bij landgoed Nienoord Attracties en zwemmen bij landgoed Nienoord
  • Huifkar huren is genieten van natuur Huifkar huren is genieten van natuur
eropuit

Kerstfilm "Potiche" is amusant en verfrissend

De film Potiche speelt in de jaren ’70 en Suzanne Pujol (Catherine Deneuve) leeft het leven van een traditionele huisvrouw. Haar man is directeur van een paraplufabriek waar 300 arbeiders werken. Haar man krijgt een hartaanval en is daardoor enkele maanden uit de running. Suzanne neemt de leiding over de fabriek over en samen met haar kinderen maakt ze de slecht draaiende fabriek weer tot een bloeiende onderneming. Maar als haar man terugkomt is zij niet van plan de leiding over de fabriek zomaar weer aan haar man over te dragen.
De verhoudingen in een gezin van nu zijn natuurlijk wel anders maar je merkt dat bepaalde gevoelens in de samenleving niet echt verdwenen zijn …..   Potiche is een film met een vette knipoog, daardoor verfrissend en het kijken waard.
Waar draait Potiche.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?