U bevindt zich hier: Home » eropuit » Kerstfilm "Potiche" is amusant en verfrissend

Kerstfilm "Potiche" is amusant en verfrissend

Geschreven door Elenea

De film Potiche speelt in de jaren ’70 en Suzanne Pujol (Catherine Deneuve) leeft het leven van een traditionele huisvrouw. Haar man is directeur van een paraplufabriek waar 300 arbeiders werken. Haar man krijgt een hartaanval en is daardoor enkele maanden uit de running. Suzanne neemt de leiding over de fabriek over en samen met haar kinderen maakt ze de slecht draaiende fabriek weer tot een bloeiende onderneming. Maar als haar man terugkomt is zij niet van plan de leiding over de fabriek zomaar weer aan haar man over te dragen.
De verhoudingen in een gezin van nu zijn natuurlijk wel anders maar je merkt dat bepaalde gevoelens in de samenleving niet echt verdwenen zijn …..   Potiche is een film met een vette knipoog, daardoor verfrissend en het kijken waard.
Waar draait Potiche.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com