U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Survival kit voor ouders is EHBO koffer

Survival kit voor ouders is EHBO koffer

Geschreven door Elenea

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Denk er dus aan als je op pad gaat, dat het verstandig is om iets van pleisters bij je te hebben. Zeker met kleine kinderen kan dat goed van pas komen. Helemaal handig is deze verbanddoos voor o.a. bloedneuzen en splinters en ziet er ook nog gezellig uit.
Ook super handig voor thuis !!!
Om aan te schaffen surf je naar de webshop van theouchbox.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?