U bevindt zich hier: Home » galleries » Workshop Tyvek spannend en opwindend

Workshop Tyvek spannend en opwindend

Geschreven door Elenea

Tyvek is een kunststof. Door het te verhitten ontstaan er structuren: het krimpt, smelt, rimpelt, krijgt bobbels of smeltgaatjes enz. 
Tyvek vastgezet op stoffen geeft bij verhitting  bijzondere effecten. Het geeft onvoorziene resultaten die heel spannend zijn. De gemanipuleerde stukjes kunnen later verwerkt worden in een groter kunstwerk – b.v. een schilderij of een quilt.

Op het atelier van Saskia aan de Amstel, hartje Amsterdam, geeft zij van tijd tot tijd een workshop waarin geëxperimenteerd wordt met dit opwindende materiaal. Een hele dag werken, onderbroken door een korte documentaire over Saskia en haar werk, gemaakt door Louis van Gasteren, gevolgd door een lekkere lunch.
Zie voor de eerstvolgende  tyvek workshop bij  saskia.weishut.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com