U bevindt zich hier: Home » eropuit » Kunst en cultuur tijdens Nijmeegse vierdaagse.

Kunst en cultuur tijdens Nijmeegse vierdaagse.

Geschreven door Elenea

Ook voor niet-wandelaars is het ieder jaar in de maand juli goed toeven in Nijmegen tijdens de vierdaagse. Er wordt een keur aan kunst, muziek, theater en cultuur in de stad aangeboden. Vrijwel alles tijdens het festival is gratis met uitzondering van de masterconcerten.
Voor alle actuele informatie surf je naar vierdaagsefeesten.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?