U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Hoe jojo accessoire maken.

Hoe jojo accessoire maken.

Geschreven door Elenea

Bij Galerie Lucie kan je o.a. een workshop “jojo accessoires” volgen. In deze workshop leer je hoe je jojo’s van stof maakt en deze verwerkt als accessoire. Deze gerimpelde stofjes met knopen kan je overal in verwerken bijvoorbeeld in een ketting, op een speldje of als armband.
Kosten € 32,50 per persoon. Vanaf minimaal 8 personen. De workshops kan je volgen in Hilversum, Utrecht of Galerie Lucie komt op locatie.
Voor nog veel meer creatieve workshops van Lucie surf je naar galerie-lucie.nl/workshops

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?