U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Rok of jurk iets te kort en dan …. is dit de oplossing

Rok of jurk iets te kort en dan …. is dit de oplossing

Geschreven door Elenea

Heb je nog een of meerdere net iets te korte rokjes of jurkjes in de kast? Niet weggooien. Een spijker short is met alles te combineren, dus doe de korte broek van spijkergoed onder je rokje aan en je hebt nog tijden plezier van je rokje……. zomer en winter.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

leonie februari 9, 2011 - 5:29 pm

goeie tip! bedankt

groetjes leonie

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?