U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Flinke korting op populairste attracties in Amsterdam

Flinke korting op populairste attracties in Amsterdam

Geschreven door Elenea

Op zoek naar inspiratie voor een dagje uit? Kies voor Amsterdam! Er is een reden waarom onze hoofdstad de grootste toeristische trekpleister van het land is, en dat is heus niet alleen het grote aantal coffeeshops. De stad staat bomvol prachtige musea en andere attracties. Leuk voor toeristen, maar ook voor ons Nederlanders zelf een echte aanrader. We zetten er vijf voor je op een rij. En nog leuker: met de Amsterdam Actie uitmetkorting.nl/amsterdam-actie/kortingsbon-amsterdam-actie krijg je tot medio april 2011 mooie kortingen op hun toegangprijzen en arrangementen.

Madame Tussauds
Madame Tussauds is een van de grootste trekpleisters van onze hoofdstad. Dagelijks staat de rij van bezoekers tot om de hoek van de locatie op de Dam. Het museum, dat in 1971 haar deuren opende, beschikt over wassen beelden van beroemdheden als Madonna, Nelson Mandela en Tom Cruise, maar ook van BN’ers als Jim Bakkum en Herman Brood. Met locaties over heel de wereld (zoals in New York, Las Vegas en Berlijn) is het een van de grootste toeristenattracties van ons land. Er is van alles te doen – zo kan je bij Robbie Williams in bed kruipen, dineren met George Clooney en fietsen met Lance Armstrong.
€6,50 korting per persoon, 5 personen per bon, geldig t/m 15 april 2011

het Amsterdam Museum
Nog nooit van het Amsterdam Museum gehoord? Dat zou best kunnen, want tot voor kort heette het nog Amsterdam Historisch Museum. De naamsverandering doet echter niets af aan de inhoud van dit culturele en historische centrum. Alles wat je zou willen weten over de geschiedenis van Amsterdam vind je hier. Maar ook hedendaagse tentoonstellingen over bijvoorbeeld mannenmode zijn er te bewonderen. Het Amsterdam Museum is uniek vanwege de grote Amsterdamse kunstcollectie, maar ook om de Schuttersgalerij. Deze ‘straat’ vol met kunstwerken is altijd vrij toegankelijk en daarmee de enige gratis ‘museumstraat’ ter wereld. Dompel je onder in de geschiedenis van onze prachtige hoofdstad in dit museum.
40% korting per persoon, 2 volwassenen per bon, geldig t/m 31 maart 2011

Artis + Lovers Express
Beleef Amsterdam op haar allerbest door een rondvaarttocht over de beroemde grachten te combineren met een bezoekje aan Artis. Met de Express van Lovers.nl vaar je vanaf het Centraal Station binnen 20 minuten naar de beroemde dierentuin. Geniet daar van de exotische, bijzondere, grappige en indrukwekkende dieren en tentoonstellingen. Genoeg gehad van alle dierenpret? Dan pak je gewoon weer de boot terug, die via een kleine omweg in 35 minuten de mooiste grachten van Amsterdam laat zien. Een prachtig dagje uit voor het hele gezin!
15% korting op e-tickets via www.lovers.nl , alle informatie + de actiecode zijn te vinden op de bon

The Amsterdam Dungeon
Volgens de eigenaar van The Amsterdam Dungeon is Amsterdam een perfecte stad voor dit griezelmuseum – omdat Amsterdam een duister verleden heeft. En dus zijn de bezienswaardigheden en voorstellingen die je er kan zien ook gebaseerd op gebeurtenissen uit het verleden, zoals de VOC-tijden en de Spaanse Inquisitie. Het is weer eens een andere manier van kijken naar onze hoofdstad! Heb jij een beetje een sterke maag en ben je wel benieuwd naar hoe het er bijvoorbeeld aan toe ging in 16e eeuwse martelkamers? Dan is dit museum op het Rokin een perfect griezelig uitstapje voor jou.
50% korting per persoon, 4 personen per bon, geldig t/m 31 maart 2011

Vodka Museum
In Rusland is wodka een lifesaver: een drankje dat het lichaam van binnen warm houdt in de barre, ijskoude winters. In Nederland is het vooral een hip drankje, vooral om te mixen, in allerlei kleuren en smaken. Er schuilt een grote geschiedenis achter deze populaire drank die honderden jaren teruggaat. Dus voor echte liefhebbers: bezoek het Vodka Museum in Amsterdam! Leer hier alles over deze alcoholische versnapering en hoe je een echte fijnproever kan worden.
€5,- korting per persoon, max. 4 personen per bon, geldig t/m 31 maart 2011, inclusief een tour, 4 wodka’s en Russische snacks. De kortingbon voor deze Amsterdam Actie is gratis te downloaden via uitmetkorting.nl/amsterdam-actie/kortingsbon-amsterdam-actie.

De bonnen zijn niet persoonsgebonden en kunnen dus ook dienen als cadeau aan vrienden of familie. Voor elke bon geldt een maximaal aantal personen wat gebruik mag maken van de bon. Kom je met meer personen? Dan kan je de bon vaker uitprinten. Veel plezier in Amsterdam!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

de VOC april 20, 2011 - 10:16 am

We gingen op vakantie naar Amsterdam begin vorige maand. Enkele van de activiteiten opgenomen: een rondvaart, wandeling van Amsterdam, het NEMO Science Museum, een bezoek aan Rotterdam en Den Haag, Ajax nationale voetbalstadion, de Amsterdamse Dungeons en nog veel meer

De “de VOC” attractie was mijn favoriet op de Amsterdamse Dungeons

Reageer
de VOC april 20, 2011 - 10:16 am

We gingen op vakantie naar Amsterdam begin vorige maand. Enkele van de activiteiten opgenomen: een rondvaart, wandeling van Amsterdam, het NEMO Science Museum, een bezoek aan Rotterdam en Den Haag, Ajax nationale voetbalstadion, de Amsterdamse Dungeons en nog veel meer

De “de VOC” attractie was mijn favoriet op de Amsterdamse Dungeons

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com