U bevindt zich hier: Home » boeken en tijdschriften » 11stedentocht fietsen met deze routes

11stedentocht fietsen met deze routes

Geschreven door Elenea

Fietsen langs de Friese Elf Steden behoort tot de toppers onder de fietsvakanties in Nederland. Tijdens deze fietsroutes staat natuur, cultuur en landschap voorop en natuurlijk de beleving van de elfstedentocht. Zo is in deze gids beschreven de route ´pelgrimage´, welke jou brengt bij de historische plekken uit de Elfstedentocht en de Friese geschiedenis.
Voor het bestellen van de gids klik je op : Elfstedenfietsroute

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?