Gerelateerde artikelen

  • Lammetjes knutselen en maken als decoratie Lammetjes knutselen en maken als decoratie
  • Pareo als rok en top met werkbeschrijving Pareo als rok en top met werkbeschrijving
  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
  • Blikken voor ballengooien zelf maken Blikken voor ballengooien zelf maken
  • Hoe kralengordijn of schelpengordijn zelf maken Hoe kralengordijn of schelpengordijn zelf maken
  • Schelpenketting geeft strandgevoel thuis Schelpenketting geeft strandgevoel thuis
eropuit

Wandelen met de kinderen en een gps ontvanger

Zeg niet tegen de kinderen dat jullie gaan wandelen. Zeg bijvoorbeeld : we gaan naar het strand of naar een kasteel of stel ze iets spannends in het vooruitzicht zoals klimmen, een speeltuin of na afloop pannenkoeken eten …..
Om een wandeling spannender te maken kan je geocoachen. Dat is spoorzoeken met een gps ontvanger. Tijdens de wandeling los je raadsels op en kan je een schat zoeken. Je laat de kinderen meehelpen de route te bepalen via de kaart en grotere kinderen ervaren de verantwoordelijkheid voor de route.
 Bij geocoaching.nl lees je meer informatie.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JJgzy8TKdRY[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?