Gerelateerde artikelen

  • Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen
  • Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters
  • Simpel snel haakpatroon kindermutsje Simpel snel haakpatroon kindermutsje
  • Gluurpop maken en wat is een gluurpop Gluurpop maken en wat is een gluurpop
  • Buitendouche in de tuin zelf maken Buitendouche in de tuin zelf maken
  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
eropuit

Hoeveel kilometer kunnen kinderen wandelen

Omdat kinderen korte beentjes hebben worden de kinderen sneller moe. Zorg dat je altijd drinkpakjes, fruit en ander lekkers bij je hebt. Maak regelmatig een pauze. Zorg dat ze goede wandel(sport)schoenen aan hebben. Een bolderkar mee is de oplossing om met de allerkleinsten te gaan wandelen. Er is zelfs een opvouwbare bolderkar te koop. Kijk eerst even op Marktplaats, want daar staat regelmatig een goede bolderkar opvouwbaar te koop !!!
  • De leeftijd van het kind is een goede richtlijn voor het aantal kilometers dat een kind kan wandelen. Voor een vijfjarige dus vijf kilometer, voor een zesjarige zes kilometer etc……..

Maak een wandeling voor de kinderen leuker en spannender met gebruik van het boekje : Ga buiten spelen

Kinderen vinden het super leuk om een wandeling te maken met een dier er bij. Je kan een wandeltocht maken met een ezel, die je picknickmand kan dragen en de weg kent in het gebied waar je wandelt. Een wandeltocht met een ezel kan je boeken bij ezeltjetrekje.nl

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?