U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Kleur in huis met papieren ballonnen uit Japan

Kleur in huis met papieren ballonnen uit Japan

Geschreven door Elenea

Kinderfeestje? Verjaardag? Tuinfeest? Deze vrolijke papieren ballonnen uit Japan, nú te koop bij zuuz.nl, zijn in voor elk feestje. En weghalen als alle gasten naar huis zijn, is helemaal niet nodig: een beetje kleur past in elke ruimte. Laat maar hangen dus!
De Japanse ballonnen zijn gemaakt van heel dun papier. Vouw een ballon uit, leg ‘m in je handen en blaas er voorzichtig lucht in door het gaatje bovenin. Et voilà: de ballon is klaar. Door er een kerstbalhaakje aan te bevestigen, is de ballon overal op te hangen. Maar een aantal ballonnen bij elkaar in een grote schaal is ook een leuk idee.

Bij zuuz.nl zijn 15 verschillende papieren ballonnen te koop: van lieveheersbeestjes tot aardbeien, en gedessineerd met bijvoorbeeld lieve Japanse bloesem of vuurwerk tot ballonnen die gevuld zijn met rinkelbelletjes. De prijs per pakketje varieert van 3,50 tot 8,25 euro. De ballonnen zijn plat verpakt en kunnen als brievenbuspost worden verstuurd.

Zuuz.nl is steeds op zoek naar nieuwe, bijzondere én inspirerende spullen. Alles wordt op kleine schaal ingekocht, waardoor het assortiment continu verandert en de shop blijft verrassen. Daarnaast kun je natuurlijk nog steeds bij zuuz.nl terecht voor de originele collectie interieurstickers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com