Gerelateerde artikelen

  • Hotel aan de Cote d’Azur Hotel aan de Cote d’Azur
  • Tour de France creatief knutselen Tour de France creatief knutselen
  • Moderne weefkunst tentoonstelling Moderne weefkunst tentoonstelling
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Fietsen als hobby Fietsen als hobby
  • Kasteelfeest en hoe larpen Kasteelfeest en hoe larpen
eropuit

Wandelen langs velden met klaprozen

In Zuid-Limburg kan je in juli, op zijn mooist en in augustus wandelen en fietsen langs talrijke rode klaprozen. De prachtige mix van groen en rood volg je met Het Rode Pad. De volledige route is ongeveer 30 km. Een echte aanrader. Voor de route en alle overige informatie surf je naar hetrodepad.nl

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?