Gerelateerde artikelen

  • Patroon rechte broek en harembroek naaien Patroon rechte broek en harembroek naaien
  • Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes
  • Patroon roos haken met leuke haakpatronen Patroon roos haken met leuke haakpatronen
  • Kop en schotel haakpatroon en werkuitleg Kop en schotel haakpatroon en werkuitleg
  • Knuffel of bal maken van keuken vaatdoekjes Knuffel of bal maken van keuken vaatdoekjes
  • Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging
hobby

Gratis patronen om te borduren haken breien

Een pas gestart forum met toch al best wat patronen om te borduren, haken en breien. Het forum is net geopend en er zullen in de nabije toekomst veel patronen geplaatst gaan worden. Dus bezoek het forum regelmatig.
Het forum is natuurlijk gewoon gratis!! en het downloaden van patronen kan alleen, als je lid bent van de site, daarom zijn delen van het forum niet te zien. Dus word lid en het forum Handwerkclub gaat voor je open, je kan de patronen downloaden en ieder lid kan vertellen wat hem/haar bezig houdt en uiteraard lekker snuffelen tussen alle patroontjes ………..
Elke dag worden er nieuwe patronen geplaatst.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?