U bevindt zich hier: Home » eropuit » Versierde eieren bewonderen rond Pasen

Versierde eieren bewonderen rond Pasen

Geschreven door Elenea

In een woonwinkel en theeschenkerij in Zeijen (nabij Assen) zijn ieder jaar rond Pasen gedecoreerde eieren te bewonderen van kunstenaars uit heel Europa. Het is nu voor het 25e jaar en dit jubileumjaar gaat de opbrengst van verschillende eieren grotendeels naar de Stichting Pink Ribbon.
Voor de juista data en alle actuele informatie surf je naar de-Oranjerie.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?