Gerelateerde artikelen

  • Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen
  • Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters
  • Simpel snel haakpatroon kindermutsje Simpel snel haakpatroon kindermutsje
  • Gluurpop maken en wat is een gluurpop Gluurpop maken en wat is een gluurpop
  • Buitendouche in de tuin zelf maken Buitendouche in de tuin zelf maken
  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
eropuit

Aviodrome is leuk en leerzaam

Ben je op zoek naar een leuk en educatief dagje uit, dan ga je met de kinderen naar de Aviodrome in Lelystad,  het luchtvaartavontuur voor de hele familie. Er is een zeer grote collectie historische vliegtuigen, een dynamisch luchvaartthemapark, een binnenexpositite, een 4D theater en een groot buitenterrein met historisch luchtvaartgebouwen en vliegtuigen. Het Aviodrome is het hele jaar geopend.
Voor alle actuele informatie surf je naar www.aviodrome.nl

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?