U bevindt zich hier: Home » eropuit » Drie dagen Paasmarkt en Jazz in Den Haag

Drie dagen Paasmarkt en Jazz in Den Haag

Geschreven door Elenea

Op de zaterdag voor en op de beide paasdagen zijn er van 10-.00-17.00 uur in Den Haag en Scheveningen weer de populaire Paasmarkten. De traditionele drie daagse Haagse Paasmarkt kan vanwege de Koninginnekermis dit jaar (2011) niet op de gebruikelijke locatie Lange Voorhout worden gehouden. De Paasmarkt moet uitwijken naar Het Plein en de Hofplaats, beiden aan de Lange Poten. Ruim honderd standhouders presenteren een breed assortiment en een grote variëteit aan producten van kleding, vintage, sieraden, tassen en cd’s tot ambachtelijke versnaperingen, betere voedingsartikelen, huis- en tuindecoraties, enz. Naast veel nieuwe spullen zijn er op Het Plein ook artikelen uit Moeders en Grootmoeders Tijd te bewonderen en te koop tegen betaalbare prijzen, zoals leuke hebbedingentjes, verzamelobjecten, glas, aardewerk, porselein, tin, instrumenten, zeldzame boeken, schoolplaten, Verkadealbums, enz.
In de loop der tijd is deze markt uitgegroeid tot een leuk traditioneel evenement met zeer veel tevreden deelnemers en waar ook veel tevreden bezoekers graag naar toe gaan, eeker in combinatie met de kermis meer dan de moeite waard. De toegang is gratis.
Op Tweede Paasdag is ook het Haags Openbaar Vervoer Museum weer aanwezig met historische trams en bussen. Hiermee kunnen rondritten gemaakt worden.
Opstapplaatsen zijn: Lange Voorhout bij de kermis en bij de Paasmarkt op de Hofplaats!

TIP: Ook op het Palace Plein in Scheveningen is er een driedaagse PaasMarkt en combineer met de Jazz In Scheveningen Bad.

 


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com